ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αλλαγές και επιστροφές χρημάτων γίνονται εντός 14 εργάσιμων ημερών απο την ημέρα που θα παραλάβετε με την απόδειξη σας και με ΕΛΤΑ COURIER Πόρτα -Πόρτα.

Eαν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών είναι με δική σας ευθύνη και χρέωση.
Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή παραλαβής ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εξολοκλήρου την εταιρεία.

Αρχικά συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής που βρίσκεται μέσα στην παραγγελία σας προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε. Κατόπιν, εσωκλείστε το έντυπο και την απόδειξη αγοράς στο δέμα που θα μας επιστρέψετε. Δεν γίνονται αλλαγές με τη διαδικασία “χέρι-χέρι” για λόγους ασφαλείας (ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων).

Για να μας στείλετε πίσω το δέμα τα έξοδα χρεώνονται σε εμάς, ενώ για να παραλάβετε το νέο δέμα τα έξοδα αποστολής είναι 3€.

Σε περίπτωση που το προϊόν βρισκόταν σε έκπτωση τότε τα έξοδα για να μας το στείλετε και για να παραλάβετε είναι δικά σας.

Σε περίπτωση που χρειαστείτε παραπάνω απο δύο αλλαγές, τα έξοδα αποστολής και παραλαβής είνα δικά σας.

*Εφόσον έχετε συμπληρώσει τα παραπάνω στοιχεία , στέλνετε το προϊόν (στην αρχική του κατάσταση) που επιθυμείτε να αλλάξετε ή επιστρέψετε μαζί με το παρόν έντυπο αλλαγής στην
διεύθυνση αποστολής εντός 14 ημερών με ΕΛΤΑ COURIER ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ να εσωκλείστε το έντυπο που θα λάβετε μαζί με την απόδειξη αγοράς στο δέμα που θα μας επιστρέψετε.

*Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, τα έξοδα αποστολής για να μας στείλετε το δέμα με courier, γίνονται με χρέωση δική σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων, σημειώνετε πάνω στην φόρμα επιστροφής ότι επιθυμείτε να γίνει επιστροφή χρημάτων σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες (Alpha Bank, Εθνική, Τράπεζα Πειραιώς) και μας αναγράφετε τη τράπεζα, το όνομα δικαιούχου και τον αριθμό λογαριασμού (IBAN) στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση.Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων στα εκπτωσιακά προϊόντα. Η επιστροφή του ποσού γίνεται μέσα στις επόμενες 7 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος. Σε περίπτωση κατάθεσης σε διαφορετική τράπεζα, το έμβασμα το επιβαρύνεται ο Δικαιούχος (Πελάτης) και όχι ο Καταθέτης (www.forebelle.com)

*Στα καλλυντικά δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής και  επιστροφής χρημάτων για λόγους υγιεινής

*Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχουν κατασκευαστεί κατά παραγγελία(τυπωμένα μπλουζάκια).

*Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές εσωρούχων απο τη κατηγορία LINGERIE.

*Οι αλλαγές για τις αποστολές στη Κύπρο,γίνονται με έξοδα αποστολής δικά σας.

Η εταιρεία μας αφού παραλάβει το προϊόν και εφ’όσον πληρούνται όλες οι παρακάτω προϋποθέσεις θα προβεί στην άμεση αλλαγή-αντικατάσταση(ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) και αποστολή του νέου προϊόντος. Για να μπορεί να γίνει αποδεκτή η επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική ποιοτικά κατάσταση που το παραλάβατε και με τις ετικέτες επάνω. Δεν θα πρέπει να έχει φορεθεί (εκτός από τη δοκιμή), πλυθεί, σιδερωθεί ή υποστεί οποιαδήποτε άλλη διαδικασία καθαρισμού. Η ευθύνη για την επιστροφή των προϊόντων είναι αποκλειστικά δική σας για αυτό και θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ασφαλή μεταφορά του και να φροντίσετε το προϊόν να είναι πολύ καλά συσκευασμένο.

 

Για οποιοδήποτε απορία ή πρόβλημα που αντιμετωπίζετε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μας e mail στο box@forebelle.com ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 23920-71005.

Σας ευχαριστούμε πολύ, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε σύντομα.